barnen behöver-lista ;-)

♥ Halloj! ♥

Allt fint med er?

Vill börja inlägget med att säga att barnen behöver lite nytt. Det de behöver är strumpor och pyjamaser. Vincent i storlek 74-80 och för Miltons del stl 104-110. Så ni som inte vet vad ni ska göra av era pengar - go crazy! ;-)

Idag har vi varit i Lund med Linda och Alina. Först en tripp till Lindas läkare och sen Nova Lund. Mysig dag! Milton har varit på dagis.

Förra veckan började jag på ViktVäktarna mina kära vänner. Känner att mina gravidkilon ska bort plus 5 till efter det. Jag har alltså ca 14 kg att gå ner. 9 gravidkilo kvar och jag hoppas så att jag klarar det plus fem till. Imorgon ska jag väga mig igen nere på ViktVäktarna. Lite läskigt!

Imorgon är det BVC på schemat, och sen mys med Camilla och barnen i Oxie.

Ta hand om er sötisar!


hallå i luckan!

Hej sötisar!
Nu var det sådär tok längesen igen!

Vincent har hunnit bli ett halvår! Igår blev han 6 månader.
Idag var det dags för vaccination och läkarundersökning. Han blev mycket väl godkänd, och kunde mycket mer än vad som krävs av en 6månaders baby.

Han ställer sig nu upp i krypställning, och också ställer han sig på fötter och händer, så han ser ut som en triangel, haha. Han står och gungar, samt backar. Det har han gjort i två månader nu, men ännu kommer han inte framåt. I onsdags fick han också två tänder. Han är så gudasöt med sina två små bissingar!
Han sover hela nätterna, lägger honom 19 och vaknar ca 12 timmar senare. Han somnar dessutom själv i sin säng på dagarna. Vi har haft det lite tufft med sovandet här hemma, förr var han tvungen att vaggs till sömns var gång, och det dög BARA med mig, så i förra veckan testade jag femminutersmetoden, och det funkade med en gång! Så lovely!

Milton skiner som en sol nuförtiden. trivs som fisken i vattnet på sin nya avdelning på förskolan. Eftersom han går på en utomhuspedagogisk avdelning är det superviktigt med bra vinterkläder. Har blivit riktigt förtjust i KappAhls ytterkläder, så vi köpte både vinterjacka och vinteroverall där samt vantar och mössa.


Overall i blått, jacka i rött och dessa fina vantarna. Riktigt nöjd!

Till Vincent blev det denna pärla.

Annars då....?

Jag och Vince har varit i Norrland hos finaste Sandra med bihang.
Det var helt underbart! Som vi njöt. Vi hade det supergott och bara mös! Gick på stan, kollade BIO, var på äventysbad, åt gott osv...
Tack underbara ni för en supergo minismester!Sandra, OJ som jag älskar dig!


RSS 2.0
test
test