Vincent 7 månader!

Idag fyller vår minsta älskling 7 månader! Vad tiden går snabbt hörni!

Vi har haft två tuffa månader bakom oss, då tänderna ställt till det en del! Han har fått allt som allt fyra små bissingar, men två och två i stöpen.
När väl de två första var ute, långt om länge, så började de andra trycka på.

Vincent är otroligt besvärad av detta, och har skrikit och gnällt och tuggat sönder sina stackars händer i princip all vaken tid, de senaste två månaderna.

Nu är iaf alla fyra ute, men nu verkar det som två till där uppe också vill spricka igenom... Idag har han varit pigg o glad iaf, vilket är helt fantastiskt!

Nu vid 7 månaders ålder har vår prins följande färdigheter;

• sitter själv
• tar sig framåt, dock inte kvalficerad krypning ännu
• reser sig från liggande till sittande alldeles själv
• rullar från alla tänkbara håll

Båda brorsorna bus har blivit förkylda nu... Typiskt för årstiden skulle jag gissa..

Hoppas ni har det bra ute i hösten! Älskar hösten när den är så här, visar sig från sin bästa sida. Kallt, men vindstilla och sol. Fortsätt gärna så här!

Ta hand om er!


all for children

Unicef har nu ett samarbete med H&M. 25% av försäljningen går direkt till Unicefs arbete för att öka barns rättigheter i Bangladesh.

De har fått in superfräscha och riktigt snygga kläder för barn. Kollektionen heter All For Children. De har gjort samma kläder i alla storlekar. Därav var det helt underbart, att jag får en gångs skulle kan matcha pojkarna med likadana kläder. Dessa godingar fick följa med hem.Idag har vi varit på Väla.
Där har blivit så otroligt stort! En gigantisk tillbyggnad har skett. Superfräscht! Den första timmen var jag helt förvirrad och visste knappt vart jag var. Men jättekul att gå där. Handlade lite smått och gott.

Idag är det ju dessutom Kanelbullens dag. Jag har ätit två stycken. Supergott! Har ni ätit några?

Nu hägrar TVn.

Ta hand om er sötisar!

RSS 2.0
test
test