Min lilla älsklings första ord!

Hej rara ni!

Är hos mina föräldrar i helgen... Resan hit var fruktansvärd... Åkte tåg först till Kristianstad där jag träffade Tesse och lille Elis. Dit gick det ganska bra.
Men när vi skulle ta oss från Kristianstad till mamma o pappa! Suck stånk och stön!!! Vincent skrek hela vägen, folk bara glor på mig som jag är dum i huvudet, suckarna bara avlöste varandra och armbågarna likaså när jag skulle av tåget... Sen skulle jag ta buss från Hässleholm till Tyringe och när vi skulle gå av den så fick jag först inte av vagnen pga av en rullator som var i vägen... Jag fick till sist rycka så hårt i vagnen att när jag backade så hoppade ståbrädan av och ställde sig på högkant då Milton ramlade. INGEN, verkligen ingen erbjöd sin hjälp, det enda jag fick var onda blickar, suckar och armbågar. Vad är det med folk?!?

Båda barnen har dessutom feber hosta och förkylning... Så framförallt lille V har varit jätteskrikig och gnällig... Men ändå har han gjort såna framsteg! Igår så började han säga mamma extremt tydligt och medvetet och sade det hundratals gånger! Sen när han träffade mammas hund sade han dessutom vovvov flera gånger. Imorse när han vaknade (efter en väldigt jobbig natt dessutom) sade han pappa!!! Helt otroligt! Är så förundrad över alla hans framsteg! Så stolt!!!

Efter gårdagens resa vägrar jag åka kommunalt hem idag... Så jag har krävt att min kära make ska hämta oss... Så bäst han är som ställer upp för oss och kommer! Tack älskling!


Vincent 8 månader

Hej!

Idag har vi varit på 8månaderskontroll med Vincent. Han är en riktig tungviktare. 8635 gram ren kärlek och 71,5 cm lång. Han är så go nu!

Sen var vi bjudna på lunch hos fina Emma. Hon hade gjort en supersmarrig apelsinkyckling och pasta! Mmmmumma...

På eftermiddagen åkte vi till Leos Lekland. Milton älskar det! Och nu tycker även Vincent det är kul, toppen med aktiviteter som båda barnen kan vara med på.
Vi träffade dessutom underbara Jenny och Teo där. Barnen lekte och vi fick tid att prata mellan varven. Mysigt!
Det var två trötta hjältar som satt i bilen efter två timmar på leklandet...

Imorgon eftermiddag efter dagis ska vi träffa Linnea och barnen. Längesen nu, så det ska bli skoj.

Ta hand om er!
Puss!


RSS 2.0
test
test