för exakt 4 månader sen...

... såg jag ut såhärHelt galet!


helgen

Tjaba tjenna hallååå!

Hoppas ni haft en mysig helg! Det har vi iallafall!

Lina och Robin och Lykka var här igår. Vi grillade goda biffar med fetaost i och hade en god sallad och smarriga såser till. Det var för ovanlighetsskull fint väder och vi kunde sitta ute hela kvällen med hjälp av vår gasvärmare. Mysigt var det!


haha! lika förvirrade alla tre!

Igår var vi nere i småbåtshamnen i Limhamn och käkade glass... Milton tycker det är supermysigt och spännande att gå där nere och kolla på båtarna.
Här kommer en bild på våra godingarVi har en vecka framför oss utan några direkt uttalade planer... Nån som mysa med oss i veckan?


vem???

vem har skrivit den första fina kommentaren i förra inlägget men inte lämnat avsändarnamn?

puss och tack iaf!

sommar, sol och koskit i hagen

Hej gullungar!

Jag vet att jag är mer än urusel på att uppdatera den stackars lilla blogg... Är ni ens några som fortfarande läser??

I vilket fall som helst så leker livet verkligen för oss! Jag är så lycklig! Lever verkligen min dröm nu.. Jag är nygift med mannen med stort M! Min fantastiska Jimmy som älskar mig oändligt mycket. Han gör allt för mig och för våra pojkar. Han är helt otroligt ljuvlig, min älskling! J
jag har dessutom två helt fantastiska barn, mina små prinsar som jag bara älskar sanlöst mycket! Dom förgyller mina dagar något enormt.
Som om inte det vore nog, så har jag välsignats med de mest fantastiskavänner man kan ha... Vad vore mitt liv utan er, älskade vänner?!

Just nu har Milton semester från dagis, i fyra veckor. Det går bra, så länge vi hittar på något varje dag. Är vi hemma så blir han rastlös till tusen på nolltid. Men det är riktigt mysigt att ha honom hemma, samtidigt som det ibland bara är kaos.

Annars njuter vi av sommaren... Barnen växer, Vincent vänder sig för fullt nu! Han har kunnat från rygg-mage nu i några veckor, men idag har han gjort premiär på andra hållet också. Så duktig vår miniprins! Han är glad nästan jämt, och det är bara så himla rligt att se hans framsteg och följa hans utveckling!
Milton pratar mer än Hacke Hackspett på julafton. Han har så mycket frågor om precis allting, och han är så nyfiken. Och smart är han, kan ni tro!

Livet är underbart!

Puss på er!
RSS 2.0
test
test