helgen

Hejsan!

Ännu en ny vecka är här...

Tiden går så hiskeligt snabbt nu för tiden, och datorn hinns inte med för fem öre. Särskilt inte på kvällarna, för då kör vi amningsmaraton här hemma.

I helgen har vi haft finbesök.
I lördags kom först Sebastian, Vincents blivande gudfar. Han träffade Vincent för första gången i lördags. Tror allt att det var kärlek vid första ögonkastet, och man kunde klart se allvaret Sebastian kände över att hålla ett sånt litet barn för första gången. Kärlek!

Efter en stund kom även fina Sandra hit på besök. Hon kom utan man och barn, så vi två kunde sitta och snacka ifred om barn, graviditet, förlossning och trots. Hennes Leopold är född dagen innan Milton, så man går ju igenom samma perioder med barnen ungefär samtidigt.
Hon hade med sig så fina presenter! Jag fick världens finaste och största bukett blommor, helt ljuvliga! Milton fick ett påskägg fyllt med godis och lille Vincent fick en jättefin vagnleksak. Tack snälla snälla du! ♥

Igår kom mina föräldrar och min mormor på besök. Det var mormors första träff med Vincent, och hon tyckte han var helt bedårande. Känns kul att få kunna gett henne två barnbarnsbarn, känns speciellt.

Vincent somnade kl 1030 igår förmiddag, och vaknade inte förräns vid 17, och då fick jag tom väcka honom. Snacka om att han sover bra ute i vagnen! Inne vaknar han mycket snabbare.
Igår kväll somnade han vid 2130, och vaknade inte förräns vid 05 igen för amning. Dock var han sen vaken till 07, men vad gör det när man som mamma sovit 6 timmar i sträck?!

Nu sover han igen i vagnen där ute, och har gjort sen kl 10.
Vi har varit på promenad i Pildammarna, så skönt!


Lite bilder från gårdagen..


Mormor och Vincent


Mys mellan morfar och Milton i vårsolen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
test
test