glad påsk!

Glad Påsk på er finingar! ♥

Här har vi haft det ganska tufft ett tag nu...

Vår lille griseknoe (Vincent) blir ju aldrig frisk...
Han har såna problem med sin andning. Vi har varit in och ut på sjukhus de sista veckorna. 5 gånger har vi vair på barnakuten,pga att han verkligen inte får någon luft, och sista gången blev vi inlagda.

Vi hamnade på BKE, BarnKirurgiska Enheten. Där fick vi träffa tre olika läkare, en barnläkare och tv öron-näsa-hals-läkare.
Dom gick ner med fiberoptik kamera på honom. In genom näsan och ner i halsen. Den högra näsgången var helt normal, så också svalg och hals. Däremot är den vänstra näsgången mycket trång. De fick vara två erfarna läkare som fick kolla med fiberoptiken, och ända såg de inte helt.
De dom såg var dock goda nyheter.
Det är nämligen ingen permanent missbildning.
Detta kommer med största säkerhet växa bort när han blir ca 3 månader.

Det han har, är en förträngning i vänster näsborre, plus att brosket är för mjukt, plus att hans struplock ställer sig upp så de slår i när han skriker.
Detta resulterar i att han får andningsproblem och problem med att äta.

Det finns dessvärre inte mycket man kan göra för honom på sjukhuset... Vi fick stanna ett dygn, iom att han tappade i vikt, och hade så svårt med andningen.
Vi ska ha tät uppföljning på honom, för atts e att han går upp i vikt. Vi var på BVC i onsdags, sjukhuset igår, vi ska tillbaks till sjukhuset på tisdag och BVC på onsdag.
Känns bra, och tryggt.

Allt vi önskar, är bara att vår minsting ska få må bra!
Han (och vi) har haft en tuff start, och all oro överskyler stundvis oss från att bara kunna njuta av familjens nytillskott. Nu hoppas vi att detta snart ska ordna upp sig.

Idag har vi varit på påskmiddag hos mina föräldrar.
Supergod mat, härligt sälskap, vackert väder och äggjakt für alle. Myspys!

Nu vill liten kille ha mat!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
test
test