så jävla less

Alltså folk måste tro att jag är så jävla blåst och blåögd... Att det bara går att köra med mig, dra vilka jäkla pennor som helst, och att jag bara köper allt jäkla bullshit!!

ÅH FAN VAD TRÖTT JAG ÄR PÅ DETTA NU!!!

rosa moln

går jag på nu... Min drömdator, en rosa VAIO är nu min!!! Åh I am so blessed!!

TACK världens finaste pappa!
♥♥♥


jakriborg

Hej sötaste läsarna!

Idag har vi varit i Jakriborg och strosat... Fick tipset av finaste Carro , tack så mycket!! Titta och njut!Helt underbart ställe!! Kan man få flytta hit tack =)


finaste mannen

... ja han har jag!! När jag kom från jobb igår så hade han varit och fixat två höstarrangemang helt på eget bevåg.. Kolla så fint han gjort!!
min son är i paradisetMiltons största dröm gick i uppfyllelse idag... Han fick en hel städvagn av oss!! Han var mer än lyrisk när vi packade upp det!! Han skrek "OHHH OOOHH OOOHHH" och dansade runt haha.... Mormors gener, oh yes!!


ny vecka :)

Hej alla sötnosar!

Jobbat precis hela helgen... Nyss hemkommen från jobb, och ska nu få njuta 2 dagar med min prins!

Veckan som ligger framför:

MÅNDAG: ??
TISDAG: ??
ONSDAG: Jobb 15-2330
TORSDAG: Jobb 15-2330
FREDAG: ??
LÖRDAG: Hjälpa mamma o pappa
SÖNDAG ??

Så vi vill gärna leka med alla våra vänner, hör av er om ni vill mysa med oss i veckan!!!

PUSS!


fina oliver

Idag har jag varit på besök hos fina familjen Dahlqvist. Helt ljuvligt att få snusa bebis igen! Lilla Oliver är 5 veckor imorgon, och han är alldeles underbar!! Han är så otroligt söt, sååå liten och luktar kärlek hela han!


Vid 14.30 var det dags att hämta finaste storebror Elias på dagis och jag fick lov att följa med... Det var så mysigt att se Elias igen, så längesen nu!! Han hade verkligen vuxit och han verkade så glad att se mig igen! När vi komhem skulle han visa mig allt allt allt som fanns i huset. Han var speedad till tusen och riktigt glad!
TACK fina ni för en hur mysig dag som helst!!


Milton fick dessvärre stanna hemma, då han haft feber och är förkyld. Farmor, vår klippa som alltid ställer upp fick göra så även idag. Jag vet inte vad vi skulle gjort utan henne!! Hon är en klippa, verkligen! Milton har det så bra hos henne! Är så tryggt att ha henne...


finaste M på sin skolbänk från morfars far


hej hopp

... alla vänner!!

Ja då var livet i full rullning igen. Milton går på dagis, jag jobbar och snart kommer en fet lön in på kontot också!! ME LAJKI!!
Det är faktiskt riktigt skoj att vara igång och jobba igen... Jag behöver detta känner jag. Man uppskattar mammarollen så himla mycket mer! Man uppskattar att få tid med Milton så himla mycket mer... Man uppskattar även att vara Jimmys älskling så sjuuukt mycket mer! Vi har det verkligen toppen nu, vi älskar varann mer och mer för varje dag... Vi tar inte varann för givet, utan uppskattar varandra på ett helt annat plan...

♥ Älskar er nu och för altid, mina små gryn ♥Håller på att göra middag just nu, smarrigaste Thai-grytan med fullkornsris!
Sen är det iväg till jobb!

Ha en underbar dag!
PUSS!!


2 av världens finaste...

... är Milton & Frida...

I måndags kom ♥Frida♥ på besök, alltid lika underbart att få tid med dig hjärtat!
Med sig hade min fiiina vän blommor till mig! TACK för att du lyser upp min dag...och så världens finaste son, han har jag. Wow vilken lycka... Jag har nu börjat jobba, och han är på dagis 2-3 ggr i veckan. Det blir så extremt påtagligt hur mycket man älskar sitt barn, hur mycket umgänge man vill ha med honom och allt sånt... Han är verkligen min skatt, min livlina, min stolthet!
Nu ska jag sminka mig, sen iväg till Mobilia och sen till jobb!!

HÄÄV A NAJSS DÄJ!!

PUSS!


RSS 2.0
test
test