Framtidstro

Det känns så himla skönt att äntligen ha landat i vad jag vill göra med mitt liv...

Jag har inga bra betyg sen gymnasiet, då jag trodde det var fräckt att skolka. Det får jag dessvärre sota för i nutid.. Då jag inte har en man som tycker det är aktuellt att studera 3,4 år på universitet när han är egen företagare, vi har ett stort hus och två barn... Då försvinner lite av det alternativet.., men nu har jag hittat min nisch, och håller på att undersöka hur allt ska gå och samordna, funderar på hur jag ska få allt att funka... Känns spännande, roligt och nu har jag äntligen en ljus framtidstro!
Innan har jag trott att jag ska föda barn och vara hemmafru, och det har känts alldeles förträffligt bara det. Men nu hoppas jag kombinera detta (för fler ungar vill jag verkligen ha, sådär en 1-2 till) med något som jag verkligen brinner för! Lovely!
Exakt vad det hela är kan jag inte berätta ännu... Men det kommer i sinom tid!

Idag är Vincent lite bättre... Han har varit slö och trött och ledsen men han har bara spytt fyra gånger, och fått behålla 120 ml ersättning gånger två. Hoppas så på att det ska vända nu..


Kommentarer
Postat av: Nea- 2barnsmamma till en 08:a & 09:a

du kommer passa utmärkt till det! om det är vad vi snackade om...fick du någon hjälp med sökandet efter det som behövdes lejter on if jo know what I mean?Pusspuss

2012-01-25 @ 19:32:49
URL: http://jamieochjulia.blogg.se/
Postat av: sara

Hej! Låter som du har något spännande på g =)

2012-01-26 @ 10:29:44
URL: http://flippaut.blogg.se/
Postat av: Jenny Rehov

Vad roligt att du hittat något som känns rätt.

Go for it girl!Nu menar jag verkligen inget illa men skulle vilja kommentera att du väljer bort längre studier av de anledningar du skriver.

Många ser ju studietiden som den mest flexibla i sitt liv. En del katedrala föreläsningar men även mycket självstudier och möjlighet att själv lägga upp arbetet. Man får också mycket tid med barnen. Ekonomiskt skiljer det sig inte mycket från att vara hemmafru.Nu vet jag att du gjort ett välunderbyggt beslut och kommer att bli strålande vad du än ger dig in på. Eftersom jag själv läst 4 år på universitet ville jag dock ge en mer nyanserad bild på hur det är att läsa.Kram

2012-01-26 @ 14:20:21
Postat av: Jenny Rehov

2012-01-26 @ 14:53:42
Postat av: Jenny Rehov

Hej vännen

Läste ditt svar och förstår precis. Som jag skrev ville jag bara ger en mer nyanserad bild av att läsa och menade inte alls det som kritik.

Kul att reflektera tillsammans bara. Nu blir jag ännu mer nyfiken på vad du har för planer.Vad synd med resan men vi får ses hemma i Sverige istället :-)

Kram

2012-01-26 @ 16:58:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
test
test