update

Hillu!

Här har det varit jobbigt ett bra tag nu och allt tog ytterligare fart i lördags.

Prinsen har ju skrikit nästan all vaken tid sen han föddes, och sen i lördags blev allt ännu värre.
I lördags började vår lille prins bajsa okontrollerat mycket. I lördags bajsade han ca 15 ggr, i söndags ca 20 ggr, i måndags ca 30 ggr och igår ca 40 ggr... Helt galet! Han har haft så ont att hela hans rumpa är totalt sårig, uppsvedd och röd.

Igår fick jag nog, både av allt bajsande och skrik och åkte in med honom till akuten.
Där skrek han så obeskrivligt mycket, så han fick prio 1 och inom tio minuter kom det en läkare. Han fick alvedon, dom tog en vikt på honom och sen var det dags för provtagning.

Dom tog saltprover, snabbsänka och avföringsprov.
Saltproverna visar surhet, som innebär att han var på väg att bli uttorkad. Snabbsänkan var helt normal, och avföringsprovet har vi inte fått tillbaka ännu. 

Men vilken skillnad efter alvedonen! 
Han blev en helt annan kille! Han skrattade, jollrade, sparkade och viftade... Helt ljuvligt att se! Det har inte hänt så många gånger vill jag lova. 
Sen somnade han 20.30, och vaknade inte förrän sju timmar senare, ca 03.30. Då ammade han en stund, och somnande sen om till 8 på morgonen. Ammade igen och sov till 10.30.  
Han blev sen undersökt av läkaren, som tror till 99% att Vincent har komjölksallergi. Så nu är det mjölkfri ersättning kombinerat med amning som gäller. 

Vi ska ge det 3 dagar, och fortsätter han bajsa så här så skulle vi återkomma. Han har inte skrikit alls sen igår. Helt fantastiskt, så nöjd så länge har han nog aldrig varit.

Idag var det sedan premiär för föräldragrupp och spädbarnsmassage. Det var jättemysigt, och lillprinsen fullkomligt älskade det! Han njöt verkligen. Det var en riktigt mysig upplevelse för oss båda.
Jättekul att även få träffa de andra mammorna. Alla utom två var omföderskor, och de flesta var i min ålder upp till 35. Hoppas på att kunna koppla med någon av dem.
Vi ska ha spädbarnsmassage 3 gånger till. Längtar redan till nästa gång.

Annars ska vi ju gifta oss samtidigt som vi ska ha dop för prins Mini. Detta om 3½ veckor! Det är snålt med tid, men vi har världens bästa vänner, som alla hjälper oss med det dom kan. Längtar så till att bli Fru. Fru Meier! ♥


♥ Finaste Nea och min älskling ♥
Kommentarer
Postat av: ida larsson

Åhh sicken pärs för både er o lille killen!! Hoppas detta nu håller i sig med mjölkfritt o att han inte bajsar på samma vis. Vet bara hur Emilia hade det med sin röda stjärt ett tag.. var så svedd att hon blödde så fort man skulle torka rent.Grattis till blivande fru Meier =) Skoj skoj!!

2011-05-25 @ 20:36:05
URL: http://lejdan.blogg.se/
Postat av: Nettan

Hoppas allt bara blir bättre nu !! Och GRATTIS i massor till blivande frun.... Kramar till dig o familjen

2011-05-26 @ 22:32:10
Postat av: Sandra

Hoppas att det håller i sig och att lillkillen får fortsätta att må bra.

Kram Sandra

2011-05-27 @ 07:20:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
test
test