uppdatering

Hej hopp!

Förlåt för urusel uppdatering här på bloggen....
Man hinner bara inte! Har inte suttit vid datorn på hundra år känns det som. Man går in snabbt via mobilen ibland, medans man ammar, mer hinns det inte med.

Här hemma har verkligheten hunnit ikapp. Så också tröttheten och utmattningen. Vissa dagar är jag totalt slut!

Jag har drabbats av migrän, som kommer nästan varje dag nu.
Det börjar med att jag förlorar synen, ser bara en massa diamanter, och alla konturer försvinner, och jags er inte vart någonting slutar eller börjar. Efter det får jag världens spängande huvudvärk. Det håller i sig några timmar åt gången. Det är nog det som tar ut mig mest av allt. För att fixa vardagen trots detta, har jag fått utskrivet citodon. Hoppas så det ska släppa snart..

Man önskar att man på en gång kunde vara den mamman som orkar allting, som alltid är pigg, snygg, smal och fräsch, som alltid har tålamod och ett leende på läpparna. Den mamman som orkar med att alltid ha ett hus som är skinande rent, barn som är pigga och glada och en man som är lika nöjd.
Men verkligheten ser en anings annorlunda ut. Tvåbarnschocken har hunnit ikapp.
Hoppas dock att jag snart ska kunna axla rollen som tvåbarnsmamma helt och hållet!


Annars så växer lilleman. Han väger nu 4330 gram. Han ammar väldigt mycket hela tiden. Två timmar oftast i stöpen. Han går upp jättefint i vikt, så mjölken är det inget fel på.
Han använder dock bröstet som annat än matfabrik. Nappsubstitut är den också bra som! Försöker verkligen öva in napp istället, men det är svårt.

Han är så ljuvlig, vår lille kille. Så otroligt söt, go och mysig.

I helgen var min faster och hennes man här, Frida kom, och min familj. Så fullt hus.
Idag kom Frida igen och räddade mig.
Hon är verkligen GULD värd. Hon är så superfin med Milton, och han älskar henne. Det underlättar så otroligt mycket för mig.


Kommentarer
Postat av: Jenny Rehov

Hej vännen

Har varit inne några gånger för att kolla hur ni har det.

Det gör mig ont att läsa att du har sådan migrän. Hoppas verkligen att det släpper snart.Jag vet att du verkligen försöker göra allt men sänk kraven på den där supermänniskan. Hon finns inte i verkligehet vet du? Dessutom är vi andra mammor som inte orkar allt, är trötta, halvmulliga och allt det där andra precis lika bra. Du är super precis som du är. Dina pojkars allra bästa mamma som just nu kämpar sig igenom dagarna.Blev lite nyfiken på vikten. Minns tillbaka hur min otroligt hungriga lille tjockis var men mindes inte hur viktutvecklingen såg ut. Kollade BVC-boken för skoj skull. Han vägde 3970 vid förlossningen, 16 dagar senare vägde han 4550 g. Inte konstigt att han hade runda kinder.

Kram söta du

2011-04-05 @ 22:52:41
Postat av: Jenny Rehov

Oj, glömde ju helt fråga hur det går med lillens mage. Går det att hålla dig mjölkfri? jag tyckte det var jättesvårt i början. Speciellt när man inte har sådär lång tid på sig att förbereda mat.

Kram

2011-04-05 @ 23:01:43
Postat av: ida larsson

Hej! Jag hade det precis så med Emilia med. ville inte ta nappen använde tutten som napp o jag ammade hela tiden i stort sett. kan känna iegn mig extremt i din text. Var väldigt jobbigt i början att gå från 1 barn till 2.. men vet du vad Mimmi klart du fixar det!! Du kommer axla rollen som 2 barnsmor med bravur!! Men det tar sin lilla tid o komma in i det.

Det där med migränen var ju mindre roande. jisses.. hade du inte så med Milton med att du hade migrän o fick mest ligga!? Usch.. hoppas det går över med citodon. Tänker på dig!! Kramis

2011-04-06 @ 09:11:08
URL: http://lejdan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
test
test