wizz lekland :)

Igår besökte vi Wizz lekland på Entré. Pappa & Milton lekte sig stentrötta på några timmar vill jag lova!!Snart kommer Frida till oss så får vi se vad vi ska ta och hitta på! PUSS!!


flickorna öjfeldt på besök

Idag har jag haft de tre flickorna Öjfeldt på besök. Mamma Veronica, 2åriga Angelina och lilla Chanelle på 7 månader. Jag bakade dinkelscones och gjorde fruktsallad. Vi hade det riktigt mysigt! Man blev ju lagom sugen på ett syskon till Milton när man gosade med lillan :)
Nu har jag precis hämtat hem lilla älsklingen från dagis. Som jag saknar honom nu om dagarna! På onsdag börjar det på riktigt!! Då ska han vara på dagis 3 ggr i veckan, från 9-16!! Usch jag vill inte! Ett nytt kapitel börjar i livet...


Ha en underbar helg!
PUSS!

hej & hå

Hej alla små hjärtegryn!!

Livet rullar på... milton har börjat dagis, jag börjar jobba på onsdag och allt är på topp! Livet leker!

Vi var på Ullared igår och det var riktigt skoj! Härligt sällskap och vi satte sprätt på en hel del pengar! Me lajki!! :)


Milton ca 2 veckor gammal

hoho

HEJ!!!

På tisdag drar jag till Ullared... Fanny & Carro följer med mig. Ska bli riktigt skoj!

Fanny är en alldeles underbar tjej som har ett hjärta av guld och Milton bara älskar henne! Dom har ett väldigt speciellt band till varandra, det är helt underbart

Sen ska ju goa Cömse också följa med! Vi har haft some wild times ihop när vi båda var singlar. Vi är one of a kind, gjorda av samma skrot och korn. Vi har äntligen efter några år ifrån varandra, insett att våra liv är fattigare om vi inte har varandra. Är så himla glad att vi fick upp kontakten igen.ULLARED here we come!!

lately

... i haven´t felt like blogga. But now i´m back!!!

Tiden bara flyger iväg, utan att överdriva.

I övermorgon börjar skruttarnas skrutt på dagis. Helt galet. Dagis it is!!!Här kommer lite bilder från vårt liv


fam Phriem/Thulin på kräftis hos oss
fullt hus med kusinbarnen Philip, 5 och Peneloe, snart 2 + Milton =)

me & jojoJag och världens starkaste mamma och kvinna, Johanna förra lördagen...

grattis älskling!


på tiden då det begav sig...

Idag fyller världens bästa älskling 26 år! Älskar dig såååå....

update once again...

Hej alla fina!

Jag vet att jag ap-dålig på att uppdatera! Men det verkar som att jag tappat bloggsuget helt... Dagarna bara flyger förbi, vi älskar vårt tokiga, galna liv som bara försvinner i en rasande fart!
Milton växer hela tiden, han utvecklas hela tiden, och bara den senaste veckan har han utökat sitt ordförråd.. Nu säger han: mamma, pappa, titta, vovve, sko, lampa, mommo, moffa....
Frågar man han "var är snoppen?" så visar han varje gång precis vart den är placerad... Är det inte konstigt att killar vet var den sitter,redan vid så ring ålder? ;)

Nästa måndag börjar prinsen på dagis. OJ!!! P a n i k!! Nej då, men det är blandade känslor... Liten kille blir stor. Bebis blir barn. Men det ska bli riktigt skoj samtidigt som det är lite läskigt att gå från mammaledig med en bebis, till jobbande mamma med ett barn!
Men men, skulle jag bli trött på att jobba igen, jag menar riktigt sådär super-duper-mega-trött att man bara vill spy på det, så kan jag ju alltid bli gravid igen, eller hur!? ;) Men som det känns nu, ser jag verkligen framemot att börja knega igen...

RSS 2.0
test
test