dagens..

...alienbild!

22/1

Hej alla glada!

Igår träffade jag en del av mina kära arbetskolleger när vi hade fackmöte. SÅ kul att se dom igen!! Alltid lika kul att catcha up, och att få höra lite skvaller såklart =)

Efter det gick jag på stan och inne på Zara så hittade jag en kort kappa.... En rosa!!! Superfin, men vet ni vad det bästa är?? Det gick att stänga över magen!!!! Helt fantastiskt! Hade inte pengar med mej då, så jag hoppas den finns kvar på torsdag då jag ska till stan igen :)


Milton är en vild lite gosse, så mkt kan jag säga er!! Han sparkar dygnet runt, varje timme... Han är helvild! Skitskoj faktiskt :) På morgonen ser det dock ut som en....ja...alien!! Det är sant! Jag tror det är när han sträcker på sig eller när han vänder på sig... Ser döskumt ut iaf!

På fredag ska jag till sjukgymnasten för att se om hon kan hjälpa mig med min foglossning... Får se vad det är för stjärna..

Kram så länge!

Vårt mirakel!

Välkomna till min blogg!

Jag bestämde mig för att starta en blogg nu... jag har så mycket funderingar och tankar, som behöver komma ut... Och vilket fantastiskt sätt att printa ner det där nära och kära också kan följa med!

Här kommer ni få följa med genom vår graviditet, i upp och ner gångar. Genom hormoner, sparkar, tårar och skratt.

22 maj är  vårt mirakel, älskade Milton beräknad för nedkomst! Vår längtan är obeskrivlig!

image1

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
test
test